12 Ekim 2010

27 Eylül 2010

mmm.

oluyo öyle, evet, tabii... sıkıldım lan!

22 Eylül 2010

demokrasi diyoduk di mi? tabi tabii...

çankaya'da ahlak zabıtası
sanata mahalle baskısı

Ben bi filmde görmüştüm, kadın "Evet! evet! evet!" diye
bağırıyordu, aynı mitinglerdeki yüz binler gibi...

10 Ağustos 2010

Saldırgan site!

Gene benim site saldırgan olarak nitelendi. Bana sormadan kim, nasıl niteliyo bu siteyi bi anlasam? İtin biri FTP şifremi kırıp html'lerin kıçına kod ekliyor, sonra "vay efenim, sizin site saldırgan." Benim sitem kadar uysal site yok lan! Koyun koç dolu benim site, nesi saldırgan? NESİ SALDIRGAN LAN!

Sinirlendiriyolar adamı durduk yere...

29 Temmuz 2010

Öğretmenin de canı ister

ORGİ!

Türkiye'nin 6. büyük havalimanı olacak olan Ordu Giresun hava alanının resmi ismi nedir? OR-Gİ HAVALİMANI!

Ankara'da yaptığı ziyaret ve çalışmalar hakkında bilgi veren Ordu Valisi Ali Kaban, ORGİ konusunda 2 ilin ciddi olduğunu, Ankara'dan da ciddi destek aldıklarını ve aralık ayında herkesi sevindirecek bir gelişme olacağını belirtti.

Giresun ve Ordu Valiliklerinin ısrarla üzerinde durdukları komite için Giresun Valisi Mustafa Taşkesen'i ziyaret eden GTS Odası Meclis Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile Giresun Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Adıgüzel, ORGİ projesine destek vereceklerini söylediler. Her iki başkan da “ORGİ konusunda, Sayın Valilerimizin yanında birlikte hareket etmek istiyoruz” şeklinde konuştular.

22 Temmuz 2010

LAN!

Daha kaç can yanacak? Daha kaç ilüstratörün yeteneği köreltilecek? Neden devlet tek bir HAYAT BİLGİSİ kitabını seçip sonsuza kadar onu basmıyor? Neden körpecik bilekler, tüyü bitmemiş ilüstratörler her yıl yeniden aynı çocukları, tavşanları, temiz çevreleri ve su döngüsünü çizmek zorunda bırakılıyorlar? DEVLET BUNA BİŞİ YAPMASI LAZIM! İDDİA EDİYORUM SU DÖNGÜSÜNÜ EN AZ İKİ KERE ÇİZMİŞ 1.000.000 İLÜSTRATÖR BULABİLİRİM!

20 Temmuz 2010

SURVIVOR GIZLARA HERİFLER

Emin gitti. Zaten bence de gitmeliydi çünkü İhsan'la Ertan Gizem'i göndermek için ona ihtiyaç duyuyorlardı ama o onlara ihanet edip Merve'yi yazınca az kalsın Gizem'i gönderememişlerdi. Ayrıca Hakan'a Kemal abi hakkında atıp tutmamalıydı. SURVIVOR seyredin lan, çok komik...

Düğünlere de geliyorum evet...

Deli Gücük - Küçük bir adım

Dragon Age: Origins

Daha oynuyorum olm, bitirince yazıcam. Alla alla...

25 Haziran 2010

heyoo

geliyor Sonisphere alayı,
kaynanalar çeksin halayı!

Vay babam vay!

Dün Teketek programında Suat Yalaz'a "Türk çizgi romanının bugünü hakkında ne düşünüyorsunuz?" diye sordular, "Ben Fransa'ya taşındıktan sonra Türk çizgi romanı bitti." dedi adam...