14 Nisan 2009

Deli Gücük Çıktı!

Kitapevlerinden ısrarla isteyiniz...

(Kriz ortamı ve dagitim sorunlari sebebiyle kitabin bulunmasi zaman alabilir. Kitapevlerinden talepleriniz isimizi kolaylastiracaktir. Kitaba ulasamayanlar bize ulasabilir...info@kamra.com.tr)


Memleket kokan adalet. Huzursuz seyyah, kargalarla konuşan adam, "yalan dünya,
kahrolası hayat". Deli Gücük, Osmanlı taşrasında, dünyayla, alçaklarla, kendiyle hesaplaşıyor.

Deli Gucuk: Osmanli Tasrasindan Korku ve Dehset Hikayeleri adli cizgi roman kitabimiz Nisan Ayinin ilk haftalarinda Kamra Yayincilik'tan cikiyor.

Aziz Tuna tarafindan yaratilan Deli Gucuk'un Tam Macera'da yer verdigimiz ilk bolumlerini Coskun Kuzgun cizmisti. Kitapta ise bu ikiliye 2 yazar (Murat Basekim, Ozgur Kurtulus) ve 7 cizer (Korkut Oztekin, Ozan Kucukusta, Murat Gurdal Akkoc, Melike Acar, Ugur Bulent Sertcelik, Koray Kuranel ve Emre Yuce) katildi. Yildiray Cinar ve Mahmud A. Asrar da ilustrasyonlariyla kitaba destek verdi. Kitabin editorlugunu Levent Cantek yapti.

224 sayfalik kitapta sadece cizgi romanlar degil, ilustrasyonlarla bezenmis hikayeler de yer aliyor. Kitabin ortaya cikisi yaklasik 1,5 yillik bir zamana yayildi.

Deli Gucuk ile baslayan bu yeni heyecanla her yil 1-2 cizgi roman kitabi yayinlayabilmeyi umuyor, yaprak kimildamayan Turk Cizgi Romaninda yazar ve cizer arkadaslarimizin da ozverisi ve destegiyle ile bir esinti olabilmeyi umuyoruz.

http://deligucuk.blogspot.com