15 Aralık 2009

Deli Gücük - Define - Sayfa 3

Albastı Karısı - Al Karısı

Hoca da durur mu

Kimse padişah değil

MIIB

Bod ve Silas

Alacakaranlık - Yeni ay



Romantik filmse çok güzel, vampir filmiyse hakikaten berbat.

Güneşte parlayan vampir ögesi zaten vampirlere hakaretken, üstüne bi de hiper yakışıklı kaslı kurt adamlarla genç kızlarımızın iffedleri bozulmaya çalışılıyor.

Bir de konusu var tabii, hadi ilk filmi diyelim ki kabul ettik, "bir de böyle vampir olsun" dedik ama güzel kardeşim, bu senaryonun aynısını ben daha önce seyretmiştim, başrollerde de Ediz Hun'la Hülya Koçyiğit vardı. Acaba diyorum, bu Stephanie Meyer denen abla, bi ara Türkiye'ye tatile falan geldi de, otelde bizim filmlerden birini mi seyretti?

Neydi kardeşim o "Ben gidicem, seni de zaten hiç sevmedim" sahnesi? Kırk yıllık klişe? Zaten Bella'cığımın suratında bir ağlaklık, emoluk daim. Edbırt desen aynı...

"ümü ümü" diye geçti gitti iki saat ama benim de içim geçti...

15 Eylül 2009

Wolfenstein 2009



Grafikler süper, aksiyon süper, gelgelelim Almanya'yı baştan sona dolaşıp hep aynı adamları öldürmek bi yerden sonra sıkıyor be kardeşim... Bütün Alman ordusu tek şehre sığışmış sanki. Her köşe başında yirmi kişi bekler mi yahu?

Sonracığıma, işin fantastik bölümüne girdiğimizde, bu sefer de hep aynı fantastik yaratıkları öldürmeye başlıyoruz. Bişey değişmiyor. Öldür öldür öldür, bitmiyorlar da...

Boss'lar var, tamam, ammaa, bosslar da aynı. Çevresinde ona güç sağlayan zımbırtıları vur, en son bossu vur. Budur.

Ama grafikler süper.

Eğer "Öldüreyim, parçalıyım, patlatayım" diyosanıız, buyrun alın. Hayatınızın bir yerinde "Brothers in Arms: Hell's Highway" oynadıysanız, maalesef. Onu yeniden oynayın.

Gulyabani

Ganesh

Last Exile

Venom

Günahı olan korksun!

Kurt İhsan

Hayko

Deli Gücük - Göz Hakkı Bölüm Kapağı

Deli Gücük - Göz Hakkı sf 8

14 Nisan 2009

Deli Gücük Çıktı!

Kitapevlerinden ısrarla isteyiniz...

(Kriz ortamı ve dagitim sorunlari sebebiyle kitabin bulunmasi zaman alabilir. Kitapevlerinden talepleriniz isimizi kolaylastiracaktir. Kitaba ulasamayanlar bize ulasabilir...info@kamra.com.tr)


Memleket kokan adalet. Huzursuz seyyah, kargalarla konuşan adam, "yalan dünya,
kahrolası hayat". Deli Gücük, Osmanlı taşrasında, dünyayla, alçaklarla, kendiyle hesaplaşıyor.

Deli Gucuk: Osmanli Tasrasindan Korku ve Dehset Hikayeleri adli cizgi roman kitabimiz Nisan Ayinin ilk haftalarinda Kamra Yayincilik'tan cikiyor.

Aziz Tuna tarafindan yaratilan Deli Gucuk'un Tam Macera'da yer verdigimiz ilk bolumlerini Coskun Kuzgun cizmisti. Kitapta ise bu ikiliye 2 yazar (Murat Basekim, Ozgur Kurtulus) ve 7 cizer (Korkut Oztekin, Ozan Kucukusta, Murat Gurdal Akkoc, Melike Acar, Ugur Bulent Sertcelik, Koray Kuranel ve Emre Yuce) katildi. Yildiray Cinar ve Mahmud A. Asrar da ilustrasyonlariyla kitaba destek verdi. Kitabin editorlugunu Levent Cantek yapti.

224 sayfalik kitapta sadece cizgi romanlar degil, ilustrasyonlarla bezenmis hikayeler de yer aliyor. Kitabin ortaya cikisi yaklasik 1,5 yillik bir zamana yayildi.

Deli Gucuk ile baslayan bu yeni heyecanla her yil 1-2 cizgi roman kitabi yayinlayabilmeyi umuyor, yaprak kimildamayan Turk Cizgi Romaninda yazar ve cizer arkadaslarimizin da ozverisi ve destegiyle ile bir esinti olabilmeyi umuyoruz.

http://deligucuk.blogspot.com

13 Ocak 2009

Soru Bir:

Jedi tapınağında devrecilik var mıdır lan?

10 Ocak 2009

Deli Gücük Wallpaper

Deli Gücük Wallpaper

deli gucuk wallpaper

Demircan Tılsım ve Ailesi

GTA4 Oynadım ben.

Oynayamadım daha doğrusu.

Oyun güzel ammaa, görsel bug'lar mı dersin, çalışmak için arka planda çalışan üç ayrı programla beraber gelmesi mi dersin, donanımda en ufak değişiklikte çalışmaması mı dersin, peheey...

Tiskindim mükemmel oyundan.