31 Mart 2007

Lost'un senaristi



Bence şu anda kara kara düşünüp diziyi nereye bağlayacaklarını bulmaya çalışıyorlar. Boku çıktı çünkü.

26 Mart 2007

nedesem.com yeni tasarimi




Yeni tasarımım. Tüm iyi ya da kötü eleştirilere ve yeni fikirlere açığım. Sadece aklınızdan geçeni söyleyin.

22 Mart 2007

Tehanu - Daughter of Kalessin



Tehanu from Earthsea series. Scanned to PS and backgrounded with UC-Logic wp8060 Tablet.

9 Mart 2007

8 Mart dünya kadınlar günü



Yani söylemeye çalıştığı şey: "biz bu adamları eğitemiyoruz, siz bu dayağı eninde sonunda yiyeceksiniz ama bakın size sığınma evi açtık." Ne diyeyim bilmiyorum ki böyle bir patavatsızlığa?

7 Mart 2007

Youtube'a erişim yasağı

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu.

Alınan bilgiye göre, Atatürk'e hakaret edilen video görüntüleriyle ilgili haberlerin basında yer alması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri istedi.

Gönderilen delil niteliğindeki bir CD'yi inceleyen Savcı Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti.

İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğünce gönderilen delil niteliğindeki bir CD'ye el koyma kararının onanması ve YouTube'ye erişimin engellenmesi talebini kabul etti.

Mahkemenin kararında, “Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı, Türk Bayrağı üzerine İngilizce küfür içeren yazılar yazılarak aşağılandığı anlaşıldığından talebin kabul edildiği” belirtildi.


(haaaah, tam oldu şimdi...)

5 Mart 2007

John Locke from "LOST"



2 hours with uclogic tablet on pc